pl en ru uk
Udzielenie zezwolenie na zamieszkanie na czas oznaczony wymaga stwierdzenia, że uzasadnione jest zamieszkiwanie cudzoziemca na terytorium polski przez okres dłuższy niż trzy miesiące. Natomiast podstawą pobytu cudzoziemca do trzech miesięcy jest wiza pobytowa krótkoterminowa – art. 31 ust. 2 pkt. 1 Ustawy o cudzoziemcach. Pod...
Zapytaj prawnika
Rzetelna firma
Zapytaj prawnika
11 lat
doświadczeń
99 %
skuteczności
24191
Zrealizowanych
usług